Service

Nyt år, nye tiltag

By 18. december 2019 januar 13th, 2021 No Comments

Hjulet drejer og endnu et år er nu ved at være ovre. I det forgangne år er der sket en hel del i Guðavík, og det vil der selvfølgelig blive ved med i 2020!

Aktiviteter i 2020

Vi er på skrivende stund stadig ved at få de forskellige arrangementer på plads; tid/sted, hvad/hvor, og så videre, men i grove træk er vi efterhånden ved at være i mål. Som vi har det for vane vil vores kalender løbende blive opdateret, så interesserede kan følge lidt med og muligvis planlægge derefter. Ved årstidsblótene, sommer og efterår, er der booket shelters, så vi har mulighed for at overnatte ude, og traditionen med at “vandre” ved et af årstidsblótene holdes i hævd, da vi forventer at aflægge Blotlaug Nordsjælland et besøg ligesom vi gjorde det i år – og det var jo rigtig hyggeligt!

  • Vårblót ved BN
  • Midsommer i Bidstrup Skovene
  • Høstblót ved Haraldsted
  • Vintersolhverv ved Mosede Fort

Hvad angår vandringer og lignende i det kommende år, så har vi p.t. kun én vandring i kalenderen og en tur til Sveriges i ovnen. Resten må komme løbende – der er nemlig en lille ny pige på vej i familien, så det får selvfølgelig en forlomme for alle aktiviteter (i hvert fald dem der skal arrangeres af mig).

Vores online tilstedeværelse

Som det også fremgår af forsiden, så er vores hjemmeside under kærlig behandling for tiden. Og det inkluderer altså at vores blog langt om længe er blevet gjort aktiv, primært tiltænkt service-meddelelser og lignende, men det kan da tænkes at der kommer et par indlæg omkring diverse blót med tiden. Vi indfører dog ikke nogen kalender for oplæg, da der for os er lidt vigtigere ting i første række.

Der er afsat en del nye undersider, som alle på hver deres måde gerne skulle gøre det lidt lettere, at få god og solid viden ind på lystavlen, uden at skulle forbi et utal af støvede hjemmesider med tvivlsomme kilder og hysterisk ringe brugervenlighed. Men da jeg ikke er omni-potent, vil der også her blive tilføjet indhold løbende.

Kontaktformularen, det er en ommer

I forbindelse med de mange nye tiltag på hjemmesiden er der via vores kontaktformularer kommet en forespørgsel vedrørende symbolikken i vores logo, desværre har jeg været en kegle og ikke kontrolleret at den fungerede som det ellers var tiltænkt, vi har derfor ikke fået noget navn og e-mail på vedkommende, og har derfor lidt mere end bare en smule svært ved at svare på spørgsmålet.

Problemet skulle gerne være fixet nu, så vi kan svarer på de spørgsmål der kommer ind. Men som et plaster på såret, påtænker jeg at lave et indlæg her på bloggen, omkring symbolikken i vores logo (simpelt og fuldt), måske også i hedenskaben og asatroen generelt.

 

– Thrane

 

FrændegruppeGuðavík vedtægterFølg os på Instagram